vineri, 3 august 2018

Sith Code Original, comentat

Peace is a lie. There is only Passion.


Through Passion I gain Strength.

Through Strength I gain Power.

Through Power I gain Victory.

Through Victory my chains are Broken.

The Force shall free me.


Victoria nu poate fi unicul scop final al unui Sith, după cum nu e al niciunui cavaler. Victoria doar prin Forţă sau Putere duce la secătuirea acelei forţe şi, mai ales, nu asigură nici diversitatea necesară expansiunii, nici divergenţa necesară verificării periodice, nici normalitatea masei asupra căreia se exercită. O astfel de Forţă va fi lipsită de Onoare, în Libertatea sa. Adevărata Forţă se exprimă printr-o limitare conştientă şi educaţională. 

Pasiunea ce aduce Forţa nu poate fi doar furia sau dragostea. Yoda a spus un mare adevăr - furia şi frica duc spre Partea Întunecată a Forţei. Întunericul în sine te priveşte, atunci când priveşti spre el şi te îmbraci cu el. Întunericul te schimbă, dar se exprimă cel mai bine în Lumină, şi nu doar prin Distrugere. Ca şi la Lumină, principala Forţă a Întunericului este cea creatoare. 

Iată de ce am ales să slujesc Diavolul şi Moartea, prin Turn. Întunericul uneori ascunde, creând Misterul. Alteori distruge parţial, pentru a schimba individul, societatea şi pentru a învârti Roata Destinului. Un Sith autentic va accepta că sunt forţe pe care nu le poate înţelege, deci nu le poate mânui sau manipula. De asemenea, va accepta ghidajul celor care nu pot fi dovediţi prin mijloace ştiinţifice.

SITH CRISTINA, DIVERGENT R


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arta BDSM