duminică, 15 iulie 2018

Teoria conspiraţiei

În cercurile Illuminati se spune că scufundarea submarinului Kursk a fost o operaţiune a CIA, având drept scop doborârea lui Putin. Mai mult, aceasta ar fi o parte a celui de al treilea război mondial, dus pe planuri temporale, pentru manipularea istoriei şi distrugerea filonului Anunaki, reptilian autohton. Acest război are deja unde temporale majore, ce au afectat civilizaţii întregi, având ca posibil deznodământ un Z War. Se remarcă, la nivelul societăţii româneşti, o cădere în zona terorii şi canibalismului energetic, o disoluţie a climatului modern, elevat, spre o ţigăneală perpetuă, fenomene paranormale imposibil de stăpânit, ridicarea de tipare medievale şi izolarea pe frontul urban - rural.
Specialişţii în citirea gândurilor, ca mine, au auzit în ultima vreme adevărate atrocităţi. Se joacă scenarii de tip picătura chinezească, canibalism, sacrificiu şi abuz ritualic, crime schizofrenice, mergând spre holocaust nuclear. Nici chiar marii stâlpi de putere sau instituţiile militarizate nu mai fac faţă, dimpotrivă, sunt mai vulnerabile ca oricând.
Se desfăşoară în acest moment programe de umbră de tip Închisorile CIA; Candidatul Manciurian, Blair Witch Project, X Files, Final Destination, Umbrella, Jerusalem, True Blood, Hydra, Lazarus, Mandala, Trident, Amber, Avalon, Gillead, Fiii lui Satan, Rogue One, Venice, X.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arta BDSM