sâmbătă, 2 iunie 2018

Dilema timpului nostru (Dracula Esentia)

De când ancestralii s-au trezit, suntem într-o stare moderată de Chaos ce poate deveni un etern război temporal. În lumea modernă, ca răspuns la un pericol pe care nu toţi încă îl înţelegem, au apărut avataruri ale unor extratereştri antici, văzuţi în vremea lor ca zei, ale marilor vampiri războinici şi ale marilor iniţiaţi oculţi. Acestea au preluat vase moderne sau au adus din trecut vase medievale. Între cele două tipuri de entităţi corporale, dar şi spirituale pare să se fi creat o prăpastie ce ne duce spre un nou Ev medieval. Dar trebuie acesta să fie unul al distrugerii? Nu.
Care este atunci soluţia? Un principiu de neutru, de mediere, fără dileme morale, dar cu exprimări corporale. Vegetalul poate ajuta, odată cu elementalul, la recalibrarea spre o stare fizică bună. Dar pentru a ajunge la un climat dacă nu armonios in totum, măcare corect, trebuie fixate reguli de convieţuire în prezent, ce vor deriva spre viitor, schimbându-l într-o oarecare măsură.
Propunerea Esenţei V Dracula este ca vasele să poată comunica inteligibil cu spiritul protector şi/sau coordonator, pentru a înţelege cum se va ajunge la rezultatul dorit în procesul de simbioză individuală sau socială. Ca regulile generale ale Burgului şi Satului medieval să fie explicate, pentru a elimina neînţelegerile şi imposibilităţile ceremoniale.
Esentia V Dracula se gândeşte la viitor. Dar vrea să ajungă acolo printr-un prezent corect, al înţelegerii şi al unei dominări în care ambele părţi să se respecte. Esenţia se gândeşte la acest prezent ca la un ciclu al Pădurii. Şi cere echilibru în manifestări, de la noi toţi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arta BDSM