joi, 13 iunie 2019

REGINA SI BESTIA

Bestia Roşie a pus Regina Neagră la copac şi ea a devenit vrăjitoare. A stat o noapte. Copacul era verde şi foarte plăcut. Regina se numea Raven şi era o regină a damnaţilor. Raven asculta corbii şi se gândea la mustăţile stufoase ale unui motan. Raven a mai aţipit, a mai plâns, a mai stricat lumile Celeilalte, apoi şi-a spus:
Ce bine că eram deja veneţiană!
A adunat frunze, pietre, boabe şi a ştiut că-şi va reveni, deşi Leul plângea. Când a coborât din nori, era gata să taie aţa ori să coase pânza. Dar întâi, s-a jucat cu Motanul.
Du-mă din nou în Labirint, i-a spus.
Desigur.
Toamna, Labirintul era alfel. Regina rupt o pânză de păianjen, a aruncat cu nuci în tei şi a lăsat un Semn Misterios. La ultimul copac, Regina a găsit o carte. Era la pachet cu o veveriţa şi avea desene despre Cavaleri. Desigur, Regina Neagră a găsit Cavalerul, şi el a ajutat-o să intre în Palatul Alb. Acolo, a văzut Sala de Jucării.
Interesant e că unele au vibratoare, s-a mirat Regina. Mai bine bem o cafea.
Cafea pentru spiriduşi, adusă din Irlanda.
Apoi, au deschis Peştera Balaurului. Aici, Regele Roşu, căci aşa se numea Bestia, tăia capul unui Nebun. Regina l-a consolat dansând cu o eşarfă verde.
Haideţi să facem Regatul mai luminos şi mai frumos, a spus Regina.
Mirosea a busuioc şi a mere coapte. O cucuvea striga.


Bestia Roşie era un mare voievod şi un mare cavaler, dar se îndoia că visul Reginei era posibil. Totuşi, a dat ok. Regina a băut deci un ceai verde. Astfel, în sclipiri de jad, mozaicul Reginei a fost dezvăluit şi s-a unit cu cel subteran. De şapte ori, Regina l-a arătat cu degetul pe cel ce pierise. Şi de şapte ori, el a pierit din nou.
Ca să uite cât de scârbos fusese totul,  Regina Neagră a început să agaţe lucruri prin copaci pentru corbi şi să ignore şoarecii cu gura mare. Uneori, s-a oprit în Palatul Bestiei şi, împreună cu Boierii, în săbii de foc s-au luptat, cu nuci au jonglat şi multe pocale au băut. Şi au spus toţi
Modelul viitorului este cu cinci colţuri şi cinci cercuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arta BDSM