miercuri, 26 decembrie 2018

Cartea Eclipsei (Versete Infernale) - 6

* Ocult vorbind, viaţa a fost prea complicată. Prea multe legăminte, prea multe văluri, prea multe secrete şi forme de posesie. Moartea a deschis, deci, poarta Iadului, căci doar atât rămânea. Toţi ne-am confruntat, în trecere, cu încercări pentru care credeam că suntem pregătiţi. Şi toţi, într-un fel sau altul, am pierdut. A trebuit să ne adaptăm, acceptând că doar ieşirea din autoiluzie ne poate apăra de consecinţele erorilor şi mai mari ale conducătorilor mişcărilor veneratoare.
* Ca vampiri, nu avem aceeaşi definiţie a perversiunii ca omul, făptură slabă şi încărcată de vini imaginare, pe care le sublimează pe seama suferinţei altora. Cel ce nu cunoaşte durerea nu înţelege generozitatea, dar nici nu ştie să fie necruţător. Când un vampir începe să vorbească despre educaţie, e timpul să ţi se facă frică. Hrănirea, tortura, umilinţa au devenit, din păcate, pârghiile cel mai des folosite în procesul educaţional. Asta a dus la trezirea a ce se credea că nu va fi trezit niciodată, în epoca Sufletului - Spiritul, Eternul şi Eternul.
* Singurul principiu satanic aplicat corect a fost cel talionic, dar şi magic - Ce urezi să primeşti. Satan a fost, multă vreme, un Vasilisc. A întâlnit în mine un Serpentis, un spirit exotic, abisal, în forma de Inccubus, prin Corb, Lup, Pisică şi Trandafir. Nu există nimic mai periculos decât un abisal privind dintr-o realitate magică sau imprevizibilă. Totuşi, nu trebuie să uităm că Talionul nu înseamnă doar pedeapsă, ci şi răsplată, ca orice principiu de tip Caduceus.
* Multă vreme, viaţa a fost o Artă a compromisului. Adevărata îngenunchere a satanismului a fost să refuze să trăiască, zidit în durere, furie, răzbunare. Chiar şi legitime, ele duc la nebunie sau la posesie totală. Adevărul care i-a îngenuncheat a fost cel dezvăluit la sfârşit - naşterea a fost o formă de sclavie, un tipar, scenariu, atu, trecut în sânge, în ADN. Doar acel tipar dădea nu fericirea, ci liniştea. Până când cei ca mine s-au întrebat Chiar nu există mai mult decât atât? Şi au găsit mai mult. Mai periculos. Mai complicat. Şi, uneori, mai dureros. Dar măcar diferit. TREZIREA: Libertatea noastră a fost o iluzie. Puterea a fost uneori o iluzie, alteori o formă de vasalitate. FORŢA e o necesitate.
Sunt un Sith. Slujesc partea Întunecată a Forţei. Slujesc Turnul W. Slujesc Infernul.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arta BDSM